Vänta
Menu
Land:
Sverige
Stad:
Göteborg
Adress:
Askims Industriväg 13
Email:
info@at-event.se
Telefon:
+46 708 808057
om oss

En helhetslösning
- för trycksaker och eventmaterial

Vi tror på att det personliga mötet skapar relationer för livet
Skrolla ner
01
30 års erfarenhet

Om At Print

1990 startades Grafisk Support. Ett företag med fokus på originalframställning för  traditionell trycksaksproduktion. Några år senare köpte vi ett offsettryckeri. Med tiden ersattes våra tryckpressar av digitaltryck och storformatsproduktion. Kombinationen av projektledning, originalframställning och produktion under samma tak gav oss en stor flexibilitet och kom att bli vår styrka.
2021 inleddes ett nytt kapitel i vår historia. Gemensamma intressen och ett långvarigt samarbete med At Event Sweden skapade möjligheten att bilda ett produktionsbolag ihop. Här startades At Print.

02
30 års erfarenhet

Vad kan vi göra för er?

För oss så är inga uppdrag för små eller för stora. Som totalleverantör kan vi projektleda och producera på de flesta typer av material och storlekar. Vi har mycket bred kunskap och lång erfarenhet av AD/originaltjänster för all typ av grafisk design och produktion, för print och webb.
Vi är väldigt bra på att hitta anpassade lösningar efter våra kunders behov. Visitkort, kuvert, reklamblad/flyers, affischer, broschyrer/kataloger, klistermärken/dekaler, böcker, företags- och föreningstidningar, konsttryck m.m. Banderoller/vepor och skyltar för inom- och utomhusbruk, flaggor, rollups, posters, monterinredningar m.m. Distribution är en viktig del av vår verksamhet och vi bistår våra kunder med distribution av trycksaker till sina målgrupper och andra mottagare. Vi kuverterar, adresserar och sköter postinlämning.

03
Våra produktioner

Trycksaker

Vi designar och trycker företagspresentationer, årsredovisningar, broschyrer, kataloger och naturligtvis kontorstryck som brevpapper, kuvert och visitkort. 

Distribution

En viktig del av vår verksamhet är att bistå våra kunder med distribution av trycksaker och produkter till sina målgrupper. Vi kuverterar, adresserar och sköter postinlämning.

Grafisk design

Hela vårt koncept bygger på vår mycket långa erfarenhet av design och grafisk produktion. Layout, logotypframställning, illustrationer, bildredigering och skapande av grafiska profiler för både webb och print. Vår höga servicenivå och vårt sätt att arbeta fram original till eller tätt tillsammans med våra kunder har blivit vårt signum.

Tidskrifter och böcker

Vi har layoutat och tryckt företags- och föreningstidningar i över 25 år och vi har för närvarande ett 10-tal olika tidskrifter i löpande produktion. För våra böcker jobbar vi ofta och gärna tätt tillsammans med upphovsmän och författare redan på idé- och planeringsstadiet, genom hela designarbetet fram till färdig produkt.

Storformat

Vår storformatsproduktion är mångsidig och ger stora möjligheter i små och stora format. Affischer, skyltar, figursskurna dekaler, banderoller för utomhusbruk, fasadvepor eller tygvepor för montern eller butiken är bara några exempel

Hemsidor

Vi erbjuder olika paketlösningar för hemsideproduktion. Allt från idé och visualisering av hemsida till att den är klar för användning. Vi anpassar hemsidan efter kundens behov och den verksamhet de bedriver. 

Prata med Johan!

Är ni i behov av
print produktion?

Johan Dahlberg har arbetat med print produktion i över 30 år. Han löser det mesta ni kan tänkas behöva till er verksamhet.