Vänta
Menu
Land:
Sverige
Stad:
Göteborg
Adress:
Askims Industriväg 13
Email:
info@at-event.se
Telefon:
+46 708 808057
Rustikt och öppet

Eriksbergshallen
- eventlokalen vid vattnet

En av Göteborgs bästa lokaler!
Skrolla ner
01
100 årig historia

Om Eriksbergshallen

Precis vid Eriksbergs gamla båtvarv, med fantastisk utsikt över vattnet hittar ni Eriksbergshallen. I över hundra år var hallen ledande inom varvsindustrin och med flera tusen anställda blomstrade affärerna. Under 1978-79 avvecklades successivt all verksamheten vid Eriksberg, och den 31 mars 1979 upphörde all nyproduktion vid varvet. Den 15 juni 1979 levererades slutligen varvets sista fartyg.

Mycket har hänt sedan dess och numera är Eriksbergshallen en av Västsveriges största mässhallar med sina 3000 kvm yta. Lokalen är vackert bevarad och detaljer från dåtidens varvsindustri ger den dess sin imponerande skrud. Unikt beläget alldeles intill vattnet med Quality Hotell 11 alldeles bredvid. Hållplatsen för stadsfärjan Älvsnabben är precis utanför ingången till hallen och tar dig snabbt till citypuls, nöjen och shopping i centrala Göteborg.

02
mångsidig mässanläggning

Varför ska ni boka Eriksbergshallen?

Eriksbergshallen är en mångsidig lokal där de flesta typer av arrangemang kan anordnas. Lokalen tar upp till 2000 deltagare, men kan även delas in i tre delar för mindre tillställningar. Vi kan anordna allt från stora mässor, till konserter, middagar, galor och utställningar.

Vi är oerhört glada att arbeta tillsammans med Workman Event som montörer vid våra evenemang i hallen. Workman Event är Sveriges största underleverantör till mässor och event och har dessutom mycket god kännedom om Eriksbergshallen (de har nämligen sina kontor i hallen).

Utöver våra arrangemang erbjuder vi även kompletta konferenslösningar för både stora och små grupper. Eriksbergshallen har 13 moderna konferens- och mötesrum i olika storlekar. Vi har även teatersittning för 200 personer för de lite större konferenserna.

03
Prata med Ola!

Är ni intresserade av
Eriksbergshallen?

Ola Lundqvist är eventarrangör ut i fingerspetsarna och hjälper er förverkliga er nästa stora tillställning!