Vänta
Menu
Land:
Sverige
Stad:
Göteborg
Adress:
Askims Industriväg 13
Email:
info@at-event.se
Telefon:
+46 708 808057

Nacka Strand

Historiska fabrikslokaler

Nacka Strand
- 7000kvm möjligheter

Industriromantik och mötesmagi
Skrolla ner
01
med historia från 1899

Om Nacka Strandsmässan

NSME är i grunden en bilfabrik från 1899. Eller ja, byggnaden skulle bli Sveriges första bilfabrik, men när den väl stod på plats hade amerikanerna börjat tillverka bilar på löpande band. Fabrikören och pionjären Johan Victor Svensson tvivlade på att den svenska produktionen skulle räcka till. Han började i stället tillverka tändkulemotorer, vilket blev en sådan succé att fabriken växte till att bli en av landets största industriella arbetsplatser.

Sekel och decennier har passerat sedan motorer tillverkades och bilar sattes samman i den gamla fabriken. Delar blir fortfarande helheter innanför tegelväggarna, men fabriken har öppnats upp för att bli en plats för fler. En plats för dem som vill göra affärer, utbyta tankar, förmedla visioner, spela in nytt eller ha en vanlig arbetsdag i annorlunda miljö. Idag är NSME en industriromantisk arena för utveckling och möten mellan människor.

02
mångsidig mässanläggning

Varför ska ni boka Nacka Strandsmässan?

NSME är en mångsidig anläggning där de flesta typer av arrangemang kan anordnas. Lokalen tar upp till 2000 deltagare, men kan även delas in i tre delar för mindre tillställningar. Vi kan anordna allt från mässor, till konserter, middagar, galor och utställningar.

Vi samarbetar med flera aktörer för att kunna erbjuda dig det lilla extra. Vi kan ta hand om allt från mat och dryck, ljud och ljus till möbler, dekor och personal till ditt event. Vi kan hjälpa dig att boka artister, föreläsare, konferencierer och ta hand om projektledningen om du vill.

03
Prata med Miguel!

Är ni intresserade av
Nacka Strandsmässan?

Miguel Florido är eventarrangör ut i fingerspetsarna och hjälper er förverkliga er nästa stora tillställning!